خدمات نقشه برداری و نقشه کشی - شرکت سازه سبک آرسام
ورود و ثبت نام 0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

mini cart
خدمات نقشه برداری

خدمات نقشه برداری

اگر نگاهی به دور و بر خود بیندازید، متوجه می شوید که تعداد زیادی از سازه های دست ساز بشر وجود دارد که هر کدام از آن ها مدل و ساختاری متفاوت دارند. به گونه ای که کمتر بنایی را می‌توان یافت که دقیقاً مشابه با بنای دیگر باشد. این حجم از تفاوت به دلیل گوناگونی در نقشه کشی آن ها بوده است. در واقع فرایند نقشه کشی را می توان به عنوان نخستین و البته اولین اقدامی در نظر گرفت که بایستی برای ساخت یک بنا به آن توجه نمود. به گونه ای که بدون طرح یک نقشه صحیح، نمی‌توان عملاً یک بنای مناسب را اجرا نمود. همین فاکتور هم باعث شده تا در طی چند سال گذشته خدمات نقشه برداری و نقشه کشی، تقاضای بسیار زیادی را به سمت خود جلب نمایند. در واقع اگر نقشه کشی بنای شما به شیوه ایده آل انجام نشود، عملاً قادر به ساخت بنایی مناسب نخواهید بود. این موضوع در دنیای مدرن امروزی بیش از پیش اهمیت یافته است. چراکه اغلب بناها قبل از دریافت مجوز ساخت، باید نقشه های خود را ارائه داده و بر مبنای آن هم پروسه کار خود را عملی نمایند. به همین جهت است که بایستی پروسه نقشه کشی ساختمان خود را زیر نظر مهندسان و کارشناسان حرفه ای انجام دهید. این فاکتور به شما کمک می‌کند تا در طول پروسه اجرا، متحمل خطاها و هزینه‌ های کمتری بشوید. ما در ادامه این مقاله قصد داریم تا مروری بر روی خدمات نقشه کشی با سیپورکس داشته و آن را به شیوه ای مناسب برای شما عزیزان شرح دهیم.

نقشه کشی چیست؟

همانگونه که اشاره کردیم، تقریباً تمام بناهایی که در اطراف شما ساخته می شوند، با یک نقشه اولیه کار خود را شروع می کنند. این نقشه اگرچه به ظاهر امری ساده تلقی می شود، اما پیچیدگی های بسیار زیادی دارد. مازاد بر این کارکرد بنای شما هم ارتباط مستقیمی به آن دارد. در واقع منظور از نقشه کشی، ترسیم کلیه جزئیات و جنبه های مختلف ساختمان شما بر روی کاغذ می باشد. این مورد شامل ریزترین موضوعاتی است که در خانه شما دخیل خواهد بود. از جمله آن‌ها می‌توان به محل و ابعاد پنجره ها، تعداد پله ها، نوع پاگرد و … اشاره نمود. افزون بر این جزئیات، فاکتورهای اساسی تری هم در نقشه کشی ذکر می شود که از جمله آن‌ها می‌توان به تعداد و البته ابعاد ستون ها اشاره نمود. این جزئیات به شما کمک می کند تا بتوانید بنای خود را قبل از ساخت به طور کامل با ذهنیت و ایده‌آل خود همسو کرده و سپس بر اساس آن پروسه ساخت را شروع نمایید. مازاد بر این، نقشه شما به عنوان اولین و البته مهمترین مولفه ای تلقی می شود که بایستی آن را برای دریافت مجوز ارائه دهید؛ لذا هر اندازه که بر روی آن حساسیت بیشتری داشته باشید، در نهایت خودتان بهره بیشتری را خواهید برد.

نقشه کشی و انواع آن

نقشه کشی انواع گوناگونی دارد که هر کدام از آن ها جزئیات و البته مولفه های مختص به خود را دارد. در واقع این روزها به دلیل پیشرفت های صورت گرفته در دنیای مهندسی، شیوه های گوناگونی برای نقشه کشی و نقشه برداری ارائه شده است. همین فاکتور هم سبب شده تا تنوع بسیار بالایی در خدمات نقشه برداری به وجود بیاید. ما در ادامه چند مورد از رایج ترین مدل های نقشه برداری در خدمت شما عزیزان ذکر کرده ایم تا شما هم بتوانید تصمیم گیری های بهتری در این زمینه داشته باشید.

  • نقشه کشی معماری
  • نقشه کشی محاسباتی
  • نقشه کشی تاسیساتی
  • نقشه کشی شهرسازی

هر یک از نقشه های فوق دارای ویژگی ها و مولفه های مختلفی است که آن را برای انجام امور خاصی مناسب می کند. برای مثال در نقشه های معماری به جزئیات ظاهری و شکل ساختاری بنا توجه می‌شود. این نقشه ها عموما در مقیاس یک صدم تا یک دویستم ارائه می شود. این در حالی است که در نقشه های محاسباتی عموماً به جزئیات مربوط به ساختار کل بنا نظیر فونداسیون، ستون ها، دیوارها و موارد دیگر پرداخته می شود. تفاوت در ماهیت و البته ساختار این نقشه ها باعث شده تا اغلب ساختمان های پیشرفته نیازمند نقشه های گوناگون باشند. تهیه و هماهنگی این نقش ها نیازمند تیم های تخصصی و حرفه ای است که بتوانند به شیوه مناسب جزئیات را با همدیگر هماهنگ کرده و نقشه استاندارد را به مشتریان ارائه دهند. بیشتر بدانید: بلوک سبک

خدمات نقشه برداری شامل چه مواردی می شود؟

همانگونه که تا به این لحظه دریافتید، نقشه برداری پروسه ای طولانی و البته پیچیده است. این پیچیدگی توسط گام های مختلفی تشکیل می شود. همین فاکتور هم به مشتریان اجازه می دهد تا بتوانند متناسب با نیاز و البته شرایط خود از این خدمات استفاده نمایند. تنوع بسیار بالایی که در این حیطه وجود دارد، باعث شده تا اغلب متخصصان، خدمات نقشه برداری را در گام ها و بخش های مختلفی تقسیم نمایند. ما در ادامه برخی از مراحل این پروسه را خدمت شما عزیزان ذکر کرده ایم.

گام اول در نقشه برداری چیست؟

نخستین گام برای انجام نقشه برداری، دریافت اطلاعات اولیه زمین می باشد. در واقع شما برای ساخت یک بنا به زمینی جهت ساخت آن نیازدارید. بدین منظور هم باید تیم نقشه کشی ابتدا این زمین را از جهات گوناگونی مورد بررسی قرار دهد. برای مثال شیب زمین، شرایط آن، همسایه ها، ابعاد، کروکی و موارد دیگر از جمله مهمترین مولفه هایی است که شخص نقشه کش به آن نیاز دارد. دریافت این جزئیات به وی کمک می کند تا بتواند بنای شما را متناسب با نیاز و البته شرایط موجود طراحی کرده و بدین ترتیب بهترین بازخورد ممکن را به شما ارائه دهد.

خدمات نقشه برداری

خدمات نقشه برداری چیست

گام دوم نقشه برداری

دومین قدم برای انجام نقشه کشی، دریافت خواسته‌ های مالک بنا می باشد. در واقع هر یک از مالکان خواسته ها و البته ایده های مختلفی برای ساخت بنای خود دارند. برای مثال برخی از آنان تمایل دارند تا خانه شان تعداد اتاق های بیشتری داشته و تراس یا بالکن کمتری داشته باشد. در مقابل برخی دیگر به فضای باز تمایل بیشتری داشته و در نتیجه خواهان فضای بیشتری برای ایجاد تراس و بالکن هستند. لذا شخص نقشه کش بایستی قبل از هرگونه اقدام، با مالک تعامل کرده و خواسته های او را به طور کامل یادداشت نماید. بخوانید مقاله: انواع شیرآلات ساختمان و راه های خرید آن

گام سوم نقشه برداری چیست؟

سومین قدم برای این کار، خلق یک نقشه اولیه بر اساس اطلاعات دریافتی می باشد. در واقع شخص مهندس بر اساس نوع زمین و البته آیین‌ نامه‌ها و ضوابط موجود، طرحی را ارائه می کند که متناسب با خواسته و البته نیاز مشتری باشد. ترکیب این مولفه ها با همدیگر غالبا امری دشوار است. اما مهندسان تلاش می‌کنند تا مناسب ترین انتخاب را در اختیار مشتریان قرار دهند. البته باید این موضوع را خاطرنشان کنیم نقشه هایی که در این مرحله ارائه می‌شود، پیش نویس بوده و تنها محدود به طرح کلی آن است. به عبارت ساده تر جزئیات دقیق آن نظیر تاسیسات و البته شکل ظاهری به طور کامل نهایی نشده است. بلکه تنها یک پیش‌نویس از ساختار کلی و کانسپتی است که شخص مهندس در نظر می گیرد. بخوانید: بلوک سیمانی

نقشه کشی

خدمات نقشه کشی

بررسی گام چهارم نقشه برداری

قدم بعدی برای نهایی کردن پروژه، تایید نقشه اولیه توسط مالک زمین می باشد. در واقع مهندسی مربوطه، طرح اولیه را طی یک جلسه به مالک ارائه داده و جزئیات لازم را در اختیار وی قرار می‌دهد. چنانچه نقشه مورد نظر مطابق میل کارفرما نباشد، بایستی مجدد وارد مرحله قبل شده و تغییرات لازم اعمال شود. این چرخه بایستی تا تایید کارفرما ادامه پیدا کند.

آشنایی با گام پنجم نقشه برداری

بعد از این که کارفرما نقشه اولیه را تایید نمود، شخصی مهندس بایستی سایر نقشه های سازه را بر پایه آن طراحی نماید. از جمله این نقشه ها می‌توان به نقشه تاسیسات نظیر سیستم برق رسانی، لوله کشی و نقشه های محاسباتی اشاره نمود. افزون بر از طرفی در این مرحله هم نمای کلی ساختمان تعیین شده و غالبا مهندس به کمک معمار، یک طرح سه بعدی را برای فضای خارجی و داخلی خانه ها در نظر می گیرد. این بخش غالباً جزئیات بسیار زیادی را به همراه داشته و نیازمند دقت فراوانی است.

پیشنهاد سیپورکس خواندن مقاله: ساختمان سازی

گام ششم یا نهایی نقشه برداری

آخرین قدم در پروسه نقشه برداری، تایید نهایی توسط کارفرما می باشد. در واقع بایستی تمام نقشه ها و طرح های ارائه شده توسط مهندسان، به طور مجدد توسط مالک یا کارفرما تایید شود. در این مرحله جزئیات بیشتری به وی ارائه می‌شود و ممکن است بخش زیادی از این جزئیات نیازمند تغییر یا اصلاحات باشند. به همین جهت است که بایستی تا کسب رضایت مشتری این تغییرات اعمال شود.

انتخاب تیم مناسب برای انجام خدمات نقشه برداری

همان‌گونه که در بالا اشاره کردیم، فرایند نقشه برداری جزئیات بسیار زیادی دارد. از طرفی دیگر این پروسه در مراحل گوناگونی انجام می‌شود که بایستی همگی به طور پیوسته و با دقت صورت بگیرد. هرگونه اهمال کاری در آن ها می‌تواند نتایج نامناسبی را به همراه داشته باشد. برای مثال اشتباه در محاسبات و یا ارائه طرح های نامناسب ممکن است پروسه دریافت مجوز را با اختلال مواجه کرده و یا در فرآیند ساخت و اجرا مشکلات دیگری را برای شما به وجود بیاورد. مازاد بر این ارائه نقشه های رده پایین می تواند در طول عمر ساختمان شما هم موثر باشد. به همین جهت است که اغلب افراد بر روی انتخاب تیم مناسب جهت انجام خدمات نقشه کشی، وسواس زیادی دارند.
کارشناسان ما در شرکت سازه سبک آرسام می توانند به شیوه‌ای مناسب پروسه نقشه کشی و نقشه برداری ساختمان شما را مدیریت نمایند. در واقع تیم ما متشکل از مهندسان و معماران با تجربه‌ای است که پیشرفته ترین امکانات روز را در اختیار داشته و می تواند نقش های دقیق با جزئیات بالا را برای شما ارائه دهند. از طرفی دیگر تیم ما به طور پیوسته در مراحل مختلف پروژه، بازدیدهای میدانی را به عمل آورده و بر روی آن نظارت می کند. این تیم تاکنون سابقه زیادی در طرح نقشه های مختلف داشته و از ارائه نقشه های پیش ساخته خودداری می کند. به همین جهت است که تیم ما می تواند در ساده ترین شکل ممکن نیاز شما عزیزان را برطرف کرده و نقشه ای ایده آل مطابق با نیاز شما ارائه دهد. چنانچه شما هم تمایل دارید تا با خدمات نقشه برداری ما آشنا شوید، می توانید هم اکنون با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

همراه ما باشید با مقاله: بلوک سبک ساختمانی

امتیاز شما باعث بهبود کیفیت محتوا میشود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان

پیش از اقدام به خرید بلوک سبک AAC و چسب بلوک هبلکس می توانید از کارشناسان فنی ما در این حوزه راهنمایی بگیرید و سپس اقدام به خرید بلوک سبک هبلکس کنید.

              02188780480 داخلی 104

مقالات مرتبط :

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا مطالب مورد نظر را دانلود کنید

@ کلیه امتیاز سایت متعلق به سازه سبک آرسام میباشد.